GroenLinks Waalre in en voor de Pers

Persbericht GroenLinks De Kempen

Waalre, 20 januari 2006

De gemeentelijke ledenvergadering van GroenLinks Waalre heeft afgelopen zaterdag René Paré aangewezen als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart. Waalre is hiermee de tweede gemeente in De Kempen waar GroenLinks voor de eerste keer deelneemt aan de verkiezingen. In Bladel en Valkenswaard is GroenLinks nu bijna vier jaar in de raad vertegenwoordigd. In Eersel vormen de nieuwkomers Partij van de Arbeid en GroenLinks samen één lijst.

De ledenvergadering heeft op zaterdag 14 januari de volgende kandidatenlijst voor Waalre vastgesteld:

1. René Paré (Aalst)
2. Irma Baltes (Waalre)
3. Frank van der Vleuten (Waalre)
4. Henk Moraal (Aalst)
5. Krista Wessel (Aalst)
6. Henny Boot (Aalst)
7. Vic Lamboo (Aalst)
8. Jacques Leenders (Aalst)

René Paré (1956) is in het dagelijks leven grafisch ontwerper en communicatie-adviseur. Daarnaast is hij coach op de faculteit Industrial Design van de TU/e en voorzitter van MAD emergent art center, bureau voor kunst- en technologieprojecten.

Voor meer informatie:
René Paré
Schubertlaan 4
5583 XW WAALRE
telefoon: 040-2214850

You must be logged in to post a comment.