Week van de Vooruitgang

Duurzame mobiliteit is het thema van 2006 waarmee een heleboel activiteiten worden georganiseerd in de periode van 16-22 september.

  • Eindhovense editie Week van de Vooruitgang is wederom groots: een week lang groen licht voor lopen, fietsen, openbaar vervoer en kritisch autogebruik om zo meer schone lucht, rust en ruimte in wijken en binnensteden te creëren. Lees meer…
  • Actie in Waalre! De komende Week van de Vooruitgang krijgt in Waalre een eigen gezicht! Op woensdag 23 augustus is er in het Hazzo een startbijeenkomst (19.30 uur) waar de ideeën en plannen voor deze week worden besproken met alle geïnteresseerde en betrokken mensen en organisaties. Lees meer…
  • Twee dagen lang reizen zonder kaartje. In heel Noord-Brabant.
    Op 16 en 17 september in ‘Het Weekend van de Vervoering’ kan iedereen vrij reizen met de stadsbus, de streekbus en de buurtbus!

You must be logged in to post a comment.