Schoon genoeg van kernenergie!

Kom 16 april naar de manifestatie op de Dam in Amsterdam: Schoon genoeg van kernenergie!


Nieuwe kerncentrales? Het kabinet Rutte is er voor. Terwijl we kernenergie in Nederland helemaal niet nodig hebben: we exporteren zelfs energie. Elke cent die richting kernenergie gaat, kunnen we niet investeren in zon en wind. Om nog maar te zwijgen over het onopgeloste afvalprobleem en de trieste situatie in Japan: als het mis gaat, gaat het goed mis.

Samen met organisaties als Greenpeace en Milieudefensie en andere politieke partijen, roept GroenLinks op om zaterdag 16 april naar de Dam in Amsterdam te komen, voor een manifestatie “Schoon genoeg van kernenergie!”.
Lees hier alle informatie.

Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren wil een referendum over de vergunningverlening voor nieuwe kerncentrales. GroenLinks is bezig met een initiatiefwet om dit in de Kernenergiewet te regelen. Lees meer.

You must be logged in to post a comment.