Gemeentehuis verwoest

Verklaring van de gemeenteraad

19-07-2012 – De gemeenteraad van Waalre is verbijsterd en geschokt door het gebeuren en betreurt in hoge mate het verlies van het karakteristieke huis van de gemeente.

“Wij hopen dat de dienstverlening aan de inwoners weer snel wordt opgestart en wensen alle medewerkers daarbij veel sterkte. We hebben als gemeenteraad grote waardering voor het crisisteam en de samenwerking met en de ondersteuning uit de regio.”

De raad heeft alle vertrouwen in het justitieel onderzoek en wacht de uitkomst daarvan af.

====
GroenLinks Waalre is verontrust over de actie, die een gewelddadig karakter heeft gericht tegen een gebouw waar de gemeenschap haar democratische rechten uitoefent. Wij hopen dat de justitiële onderzoeken snel tot resultaat leiden en dat de verantwoordelijken worden veroordeeld. Tot die tijd is het belangrijk geen beschuldigingen te uiten of met vingers te wijzen.
In het belang van alle inwoners zal snel aan herstel van de gemeentelijke dienstverlening worden gewerkt, waarvoor sterkte en succes aan college en organisatie.

You must be logged in to post a comment.