Kandidaten 1 en 2 verkiezingen gemeenteraad 2014

Op 28 december zijn de eerste twee kandidaten voor de lijst van GroenLinks Waalre voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 gekozen. De overige namen van de lijst worden begin januari bekend gemaakt. De ALV heeft de gekozen voor:

1 René Paré (lijsttrekker)

2 Hans Witvoet (running mate)

De beide kandidaten hebben veel zin in een campagne waarin wordt duidelijk gemaakt dat GroenLinks Waalre streeft naar een duurzame toekomst, emancipatie en gelijke kansen voor iedereen. We brengen onze idealen dagelijks in de praktijk. In en buiten de gemeenteraad. We hebben een optimistische kijk op de toekomst: we willen elke kans grijpen om onze groene en linkse idealen in de praktijk te brengen. Met oog voor de lange termijn en in het belang van komende generaties.

You must be logged in to post a comment.