Joke Beuger lijsttrekker GroenLinks Waalre

Joke Beuger is tijdens de ALV van GroenLinks Waalre op 8 juni jl. unaniem verkozen als lijsttrekker. Beuger is de huidige fractievoorzitter van de lokale partij Nieuw Elan Waalre, Beuger richtte in 2014 tijdelijk een eigen partij op met als doel bij de verkiezingen van 2018 bij een progressieve partij aan te sluiten. Die heeft ze gevonden in GroenLinks.

“Ik ben vereerd met de unanieme verkiezing en met het vertrouwen van GroenLinks. Ik ga wederom al mijn energie steken in Waalre en verwacht veel te kunnen betekenen voor deze mooie partij”, aldus een trotse Joke, “het gedachtegoed van GroenLinks staat dichtbij mij!”

De kandidatencommissie van GroenLinks kijkt tevreden terug op de gesprekken met Joke. ,,Ze formuleert soepel, beheerst en zakelijk. Haar motivatie en visie op de samenleving passen goed bij de partij. Met haar sterke uitstraling, senioriteit en jarenlange ervaring als raadslid geloven wij dat ze van veel waarde zal zijn voor Waalre. Ze is immers bekend met de Waalrese dossiers, kent het gemeentelijke politieke proces en heeft een breed netwerk.”

Joke maakte zich in Waalre jarenlang met succes hard voor onder andere de bouw van de brede school De Wilderen en een nieuw gemeentehuis op de oude locatie. Andere thema’s waar zij zich voor wil inzetten zijn ouderenzorg, verbetering van kleinschalig openbaar vervoer, leegstand in Den Hof en het vuurwerk aan banden leggen.

You must be logged in to post a comment.