Actief voor GroenLinks in Waalre?

GroenLinks is al sinds 2006 vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Waalre. Veel onderwerpen op de gemeentelijke agenda worden door de gemeenteraad besproken en besloten, en GroenLinks heeft hierin een rol die zich tot nu toe in de oppositie afspeelde. Wat de mogelijkheden zijn na de verkiezingen is koffiedik kijken, maar we blijven onveranderd werken aan een duurzame, gezonde en sociale toekomst voor de inwoners van Waalre.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 zijn we op zoek naar mensen die het gedachtegoed van GroenLinks onderschrijven, en zich mogelijk willen inzetten voor de lokale politiek in Waalre.

Heb je er wel eens over nagedacht en ben je nu geïnteresseerd in een kennismaking? Stuur dan een e-mail naar pare@dse.nl of bel met 040 2214850 voor een afspraak om kennis te maken en meer informatie te krijgen.

You must be logged in to post a comment.